Registrace na FotoŠkoda FEST startují 6. 5. 2024
CHCI NA FESTIVAL!
Produktové novinky

Sony vydává nové bezdrátové mikrofony pro streamování, podcasty i dokonale čistý zvuk při nahrávání venku

27. 9. 2023 | 3 minuty čtení

Tři nové bezdrátové mikrofony od Sony právě přistály na pultech. Přináší studiovou kvalitu zvuku i v hlučném prostředí a budou se skvěle hodit pro streamování, podcasty i nahrávání rozhovorů v jakýchkoliv podmínkách. Pojďme se mrknout na zoubek streamovacímu mikrofonu Sony ECM-S1 a bezdratovým systémům Sony ECM-W3 a Sony ECM-W3S.

Studiový zvuk i při nahrávání venku

Nové mikrofony Sony ECM-S1 a Sony ECM-W3 a W3S se soustředí především na křišťálově čistou kvalitu hlasu. Ať už nahráváte ve studiu, jde o vám o dokonale vyváženou hladinu mluveného slova nebo jste na cestách a nahráváte podcasty, nové mikrofony Sony se díky působivě vysokému poměru signál—šum postarají o naprosto věrnou signaturu hlasu. Kdykoliv a kdekoliv. 

Mikrofon Sony ECM-S1 pro streamování a podcasty

První novinkou je streamovací a podcastový bezdrátový mikrofon Sony ECM-S1. Díky zvukové signatuře hlasu v kvalitě hi-fi je  tenhle mikrofon skvělou volbou pro streamování a podcastování obsahu odkudkoliv. 

Sony ECM-S1 zajišťuje zachycení hlasu bez zpoždění a eliminuje okolní hluk na místě, kde nahráváte, pomocí pokročilých technologií redukce šumu. Upravujte si sami směrovost záznamu od všesměrové po jednosměrovou nebo stereofonní, mikrofon se postará o to, aby byl záznam dokonale čistý v kvalitě hi-fi

 

Mikrofon Sony ECM-S1 dodáváme s pop filtrem, který vyrovnáná rozptyl zvuku při sykavkách a jiných výrazných zvukových efektech mluveného slova. Součástí balení je i stojánek,  mikrofon se tak dá připevnit pomocí šroubové patice k rameni pro studiovou sestavu. K počítači ho připojíte raz dva přímo přes USB nebo prostřednictvím přijímače na fotoaparátu a můžete se pustit do vyprávění příběhů. 

SONY ECM-S1

Bezdrátový mikrofon Sony ECM-S1

Živé vstupy i streamování se Sony ECM-W3 a W3S

Další novinkou jsou pak dva bezdrátové mikrofonové systémy Sony ECM-W3 a Sony ECM-W3S, které jsou určeny především pro streamování hlasu, přednášky nebo živé vstupy, které i v náročných zvukových podmínkách vyžadují jasný a čistý zvuk. Kromě vysokého poměru signál–šum, který se stará o čistotu hlasového záznamu, vynikají hlavně kompaktním designem, který se bude hodit na cesty, dosahem až 150 metrů a výdrží kolem 6 hodin

Systém mikrofonů Sony ECM W3 a W3S byl navržen pro všestrannost a dokonalost a nabízí plynulou mobilitu pro rozhovory odkudkoliv.

Díky unikátní technologii digitálního zvuku společnosti Sony jsou tyto modely vybaveny mikrofonními jednotkami s vysokým poměrem signál–šum, bezproblémovou redukcí šumu na pozadí pomocí funkce filtru pro potlačení šumu a intuitivním ovládáním. Díky nabíjecímu pouzdru, ochrannému pouzdru/stojánku a ochraně proti větru jde o dokonalé bezdrátové zařízení k zaznamenávání zvuku pro nezávislé filmaře a tvůrce obsahu.

SONY ECM-W3

SONY ECM-W3S

Bezdrátový mikrofon Sony ECM W3

Bezdrátový mikrofon Sony ECM W3S

 

SONY ECM-B1M mikrofon typu shotgun

kompaktní mikrofon "shotgun", Multi Interface Shoe, 8 výkonných vstupů

9 990,-
SONY XLR-K3M XLR mikrofon adapter kit

Mikrofon typu shotgun,, Multi Interface shoe, digitální / analogový výstup

13 990,-
SONY ECM-S1

Bezdrátový mikrofon pro podcasting a streamování, Určen pro „one-man-show“ s fotoaparáty Sony, Mikrofon se stolním stojánkem

10 990,-

Související články

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

Diskuze

Sony vydává nové bezdrátové mikrofony pro streamování, podcasty i dokonale čistý zvuk při nahrávání venku

Přidat příspěvek

Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...